Home
Ruud van den Boogaard
Ad van Meurs

JW Roy
Mathijs Leeuwis
Jankobus Seunnenga
André van den Boogaart
Shannon Lyon

Signe Tollefsen

Mira

Yevgueni trio

Brons

Arthur Ebeling

Jan de Bruin

Brock & The Brockettes

Esther Groenenberg
Renee van Bavel
Scarlet Mae
Tigre Blanco

 

André van den Boogaart. (1970, Baarle Nassau) Mijn hart weer op weg naar huis, schaamteloos is mijn accent

“Ik schrijf liedjes omdat het moet en ik zing ze omdat ik dat fijn vind”.

dreDe titel van mijn eerste soloplaat “Met modder in mijn bloed” slaat op mijn afkomst en op hoe ik in het leven sta. De ploegen van mijn familie voren en voorden zich een weg door de Brabantse modder en dat als sinds honderden jaren. Verder kies ik nooit voor het gemakkelijke pad maar kies ik vaak voor de modderige paden in het leven, maar wel met de borst vooruit en de ziel bloot. Met modder in mijn bloed struin ik zompig door de paden en ik stamp elk addergebroed levenloos terug in hun gaten.

Ruw maar gevoelig, direct met finesse, grenzeloos maar geaard vertel ik mijn verhaal. Mijn verhaal gaat over liefde, dood en passie die samen het leven vieren. 4de toekomst en het verleden dansen de tango met elkaar. Mijn liedjes zijn in eerste instantie niet geschreven in de hoop dat iemand ze mooi vindt, maar omdat de noodzaak om dingen van mij af te schrijven er nu eenmaal is. Ze zijn het gevolg van mijn hersenpoep en ze zorgen ervoor dat ik niet op de bank kom te liggen bij een psycholoog en daarnaast hoop ik natuurlijk wel dat iedereen ze mooi vindt. Het zijn liedjes over ³bier, zweet, ruig en harde muziek de roes, de roep, onbeheerst en laaiend publiek.
Mijn leven bestaat uit een onvermoeibare honger naar meer, eerder teveel dan te weinig en op zoek naar het echte leef ik gelaten en onverstoorbaar mijn leven.

Mijn verhaal is nog lang niet voorbij.