Home
Ruud van den Boogaard
Ad van Meurs

JW Roy
Mathijs Leeuwis
Jankobus Seunnenga
André van den Boogaart
Shannon Lyon

Signe Tollefsen

Mira

Yevgueni trio

Brons

Arthur Ebeling

Jan de Bruin

Brock & The Brockettes

Esther Groenenberg
Renee van Bavel
Scarlet Mae
Tigre Blanco

 

Jan de Bruijn

Zanger-gitarist Jan de Bruin (Rijsbergen, 1958) speelt al meer dan vijfendertig jaar uit het hoofd en uit het hart. In de jaren tachtig is Jan, naast zijn zingende zus Anneke, frontman van The Crew, een ijzersterke rhythm & blues formatie met een jarenlange, toonaangevende rol in het internationale clubcircuit.


jan de bruinJan de Bruijn heeft zich ontwikkeld tot een podiumkunstenaar die als geen ander verschillende talenten en kwaliteiten herbergt: een goede gitarist, een uitstekende zanger en een onvermijdelijke persoonlijkheid op toneel. Niet zomaar deelde hij tot nu toe podia en studio’s met Johnny Copeland, Calvin Owens, Jerry McCain, Jo Lemaire, Roland, Bluebot, Oscar Benton, Bertus Borgers, Raymond van het Groenewoud, Stef Bos, Kaz Lux, Bløf, Clemens van de Ven, Marty Townsend, Sabien Tiels, Eddie C Campbell, The Uptown Horns en vele anderen.


Intussen staat Jan de Bruijn weer een stap dichter bij zijn ‘roots’. Net als vader Drik dat jaren met veel succes deed, schrijft en zingt Jan de laatste jaren ook in zijn eigen moedertaal, het Rijsbergs-Zunderts. In het najaar van 2008 – het jaar dat hij vijftig wordt – sluit Jan een mindere periode af met twee uitverkochte, indrukwekkende concerten in CultuurCentrum Zundert. Bijna Thuis, het begin van een mooie, nieuwe lente .


entree 15 
garantie 300