Nol Havens

Nol Havens

‘Doe mij maar alles’

Een concert waarin al zijn bekende liedjes voorbij komen ( 1 Kopje Koffie, Suzanne, Als ze lacht dan lacht ze echt, etc..) maar ook nieuwe liedjes en veel mooie verhalen, soms met een traan maar meestal met een gulle lach, bij vlagen hilarisch.

‘Suzanne… Suzanne… Ik ben stapelgek op jou.’ We kunnen het allemaal nog woordelijk meezingen. En… het brengt ons allemaal terug naar die ene periode in je leven. Over de hele wereld klinkt het lied nog steeds uit radio’s en wordt er bij tijd en wijle uit volle borst meegezongen.

Suzanne. De wereldhit van VOF de Kunst – The Art Company. Ferdi Lancee schreef het, Nol Havens zong het. Miljoenen platen werden er verkocht en in 7 landen stond VOF de Kunst op de eerste plaats van de hitparade…..Touren door europa, mooie verhalen.

Na een optreden in Sesamstraat volgde een zeer geslaagde samenwerking met Annie M.G. Schmidt , het was het begin van een nieuw fenomeen in de Nederlandse theaters: Een popconcert voor kinderen. Samen met Erik van Muiswinkel maakt Nol familievoorstellingen waar jong én oud plezier aan beleeft. Popmuziek en cabaret, ingrediënten voor een pittige voorstelling. 8 seizoenen, 800 uitverkochte voorstellingen……leuke verhalen.

Oude liefde roest niet. Nol zingt en speelt liedjes uit zijn eigen repertoire. Veel meegemaakt
en veel te vertellen. U wordt meegenomen langs 40 jaar VOF de Kunst. Herinneringen en
herkenbaarheid. Zijn beste liedjes, mooie en ook zware tijden. Met twee benen terug op de
grond na het overlijden van zijn vrouw, zijn ouders, zijn zus en zijn beste vriend. Het bracht
veel veranderingen en verdriet met zich mee. En wat vond hij nou van dat succes als nuchtere Brabander? Hij zal het u allemaal vertellen en u mag vragen stellen over alles én u mag meezingen als u de behoefte voelt. Nol met zijn gitaar alleen op een podium….zijn persoonlijk verhaal, het verhaal achter de liedjes….

Boeker Kees Spruit
E-mail Info@monkeyman.nl


Videoclip 1 

Videoclip 2

Videoclip 3

Spotify