Home
Ruud van den Boogaard
Ad van Meurs

JW Roy
Mathijs Leeuwis
Jankobus Seunnenga
André van den Boogaart
Shannon Lyon

Signe Tollefsen

Mira

Yevgueni trio

Brons

Arthur Ebeling

Jan de Bruin

Brock & The Brockettes

Esther Groenenberg
Renee van Bavel
Scarlet Mae
Tigre Blanco

 

Ruud Van den Boogaard

Van den Boogaard maakt zijn debuutplaat in het Brabants en voert strijd met drank, vrouwen, verliefdheid, trouw, spijt, het dorp en de stad. In tegenstelling tot velen van zijn vakgenoten doet Van den Boogaaard dat met een treffende humor, droog cynisme en een directe openheid. Zijn taalgebruik is zo vanzelfsprekend dat je steeds het gevoel hebt dat je samen met hem in een café staat en het lief en vooral ook het leed zonder blad voor de mond besproken wordt.

ruudBij Van den Boogaard geen tenenkrommende rijmelarij of valse melancholie. Dat hij en passant het ultieme dorpslied schrijft, na al die jaren Mallebabbe naar de kroon steekt en het ongemak van kortstondige relaties blootlegt is een kunst op zich. Muzikaal is het allemaal ook buitengewoon creatief. Rauw en toch verzorgd. De samenwerking met topproducer Gabriël Peeters werpt hier zijn vruchten af.

Na beluistering kunt u er net zoals na een goed cafébezoek weer even tegen aan. Maar dan zonder kater. Van den Boogaard lucht zijn hart, zingt recht uit het hart en heeft het hart op de tong. 'Open hart' is derhalve een passende titel voor een bijzonder debuut album.


entree 15 
garantie 300